StartpaginasitemapLegg til i favoritterafdrukkenStuur naar een vriend
Esthetiek NATALIA
BTW BE0526.967.742
Huidverbetering
Gelaatsverzorging
Voetverzorging
Contact opnemen via email
Naam :
Voornaam :
Telefoonnummer :
Email :
Bericht :
Ik heb kennis genomen met de algemene voorwaarden/huisregels :
Kopieer de tekst in de afbeelding :

 

Algemene voorwaarden 

Huisregels “Esthetiek Natalia” 

Beste klant,

Om u meer inzicht te geven in onze werkwijze, vragen wij u onderstaande tekst goed door te lezen. Het zijn de huisregels van de praktijk. De meeste huisregels spreken voor zich.

Uw gegevens
Alle gegevens die over de klant worden verzameld, worden gebruikt met als doel de hulp- en zorgverlening voor de klant.

Wat doen wij met uw gegevens
Wij noteren uw naam, geslacht, adres, geboortedatum, emailadres, telefoonnummer en de naam van uw huisarts.  

Bij gelaatsverzorgingen maken wij uw digitale klantendossier aan in het kader van het gelaatsverzorgingsprocess. Al uw gegevens bewaren wij in een documentenmap, uw digitale klantendossier wordt goed beveiligd.

Wij gebruiken uw e-mailadres en uw gsm-nummer om met u te communiceren. Ook gebruiken wij dit voor het versturen van eventuele promoties en acties. Voor deze oproepen via mail kunt u zich aan- en afmelden.
Uw telefoonnummer en e-mailadres gebruiken wij om u eventueel te helpen herinneren aan reeds gemaakte afspraken zodat u deze niet vergeet.

Uw voor- en nafoto’s gebruiken wij als reclamemateriaal op sociale media enkel en alleen als het door uzelf toegestaan is.

Als wij u verwijzen, vragen wij uw toestemming dit te delen met de discipline waar we naar toe verwijzen (huisarts, collega schoonheidsspecialiste, …). Wij delen door middel van een telefonisch gesprek of een mail uw naam, geslacht, adres, woonplaats en geboortedatum en de reden waarom wij u verwijzen.

 Nieuwe klanten

Voor het eerste bezoek bij uw schoonheidsspecialiste kunt u het volgende verwachten:

-       -  Intakegesprek + afnemen van een medische vragenlijst. U bent persoonlijk verantwoordelijk voor het doorgeven van de eerlijke informatie m.b.t. uw gezondheid. “Esthetiek Natalia” is niet verantwoordelijk voor de gevolgen van het verzwijgen van informatie m.b.t. uw gezondheid.

-        - Bespreken van de problemen en het samen met u maken van een behandelplan.

 Gedrag 

Wij behandelen geen patiënten die onder invloed zijn van drank of drugs.

Wij behouden ons het recht voor om patiënten die discrimineren, schreeuwen of schelden, agressief zijn, wapens bij zich dragen, onder invloed van alcohol of drugs zijn te weigeren. Tevens accepteren wij geen ongewenste intimiteiten en seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Afspraken
Wij werken in onze praktijk uitsluitend met behandelingen volgens afspraak. Wij herinneren u graag aan uw afspraak via mail of SMS, het is daarom van belang dat uw gegevens up-to-date blijven. Wij vragen u dan ook ons te informeren als deze informatie wijzigt.

Let op! Het feit dat wij u helpen herinneren aan uw afspraak is een extra dienst van onze zijde. Echter, u blijft er zelf verantwoordelijk voor dat u op uw afspraak verschijnt. 

Het vast leggen van een afspraak betekent het aanvaarden van onze algemene voorwaarden/huisregels en onze tarieven.  

Het te laat komen voor een afspraak

Bij te laat verschijnen op een afspraak loopt u het risico dat de behandeling niet geheel volgens planning kan worden voltooid of zelfs moet worden geannuleerd wegens het hierdoor ontstane tijdgebrek.

Het niet nakomen van een afspraak
Indien u niet in staat bent om uw afspraak na te komen, verzoeken wij u om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Indien u langer dan 24 uur van tevoren afbelt krijgt u geen rekening, echter, indien u niet op tijd afbelt, of zonder bericht niet op uw afspraak verschijnt, wordt deze afspraak aan u doorberekend. Het bedrag is afhankelijk van de behandeling + 10% administratiekosten.

Rekeningen/betalingen
De behandeling dient direct contant betaald te worden.

Wij raden u aan dat u zichzelf goed op de hoogte stelt voor welke behandelingen u komt en voor welk maximumbedrag, zodat u geen nare verrassingen te wachten staan. Al onze behandelingen alsook de tarieven zijn strikt individueel en kunnen verschillen van persoon tot persoon. Esthetiek Natalia behoudt het recht om haar tarieven onaangekondigd te wijzigen.  

Alle behandelingen plus de tarieven vindt u op onze website www.esthetieknatalia.com.

 
De kaart vergroten
  Winkelstraat
87
9800
Deinze-Astene
Oost-Vlaanderen
België
0032492990515
© 2013